Bodø/Glimt tok føringen da Helene Rædergård Schjelderup satte inn 1-0 etter kun sju minutters spill. Lagene gikk til pause på stillingen 1-0.

Noen minutter ut i andre omgang doblet Marthe Hansen ledelsen til Bodø/Glimt, og Bodø/Glimt økte ledelsen til 3-0 da innbytter Rikke Nedreaas satte ballen i mål fem minutter før slutt. Hun hadde nettopp blitt byttet inn. Den endelige stillingen i kampen ble 3-0.

Bodø/Glimts Amalie Lillevold Johnsen og Claudia Cagnina fikk gult kort. For Hønefoss fikk Synne Hamborg og Anja Avdal gult kort.

Det var Hønefosss første tap i årets sesong.

Etter lørdagens kamp er Bodø/Glimt på førsteplass på tabellen med 15 poeng, mens Hønefoss ligger på andreplass med ti poeng.

Kampen ble ledet av Vilde Sølverud Larsen. 791 tilskuere løste billett til kampen på Aspmyra stadion.

Hønefoss møter Øvrevoll Hosle 4. mai, mens Bodø/Glimt spiller neste kamp mot KIL/Hemne dagen etter.

Levert av NTBs automatiserte artikkeltjeneste.